Skip til primært indhold

Overblik over patienternes brug af Mit Sygehus

Mere end 25 kliniske afdelinger på OUH har forløb til patienter i app’en Mit Sygehus, og mellem 20.000 og 25.000 patienter brugte Mit Sygehus i 2017.

PROJEKTPERIODE

Start: juni 2019
Slut: december 2019

Men erfaringer fra evaluering af apps til patienter på OUH og på andre hospitaler viser, at det ofte kun er en lille andel af patienterne, som bruger apps, og at patienterne ofte stopper med at bruge app’en efter kort tid. Derfor er der behov for, at afdelingerne jævnligt videreudvikler deres forløb, og det bedste grundlag for dette er data om patienternes aktivitet i appen.

Disse data findes i dag i Mit Sygehus som komplekse datafiler, men det kræver en stor indsats fra hver afdeling at gøre denne data tilgængelig og forståelig i form af tabeller og figurer.

MÅL

Dette projekt skulle sikre, at datafiler automatisk konverteres til figurer og tabeller, som hver enkelt klinisk afdeling let kan læse og bruge som grundlag for forbedring af appen Mit Sygehus.

Projektet ville

  1. undersøge hvilke typer af statistikker og grafer det kliniske personale havde behov for at kunne vurdere patienternes aktivitet i Mit Sygehus.
  2. udvikle et modul i samarbejde med MedWare, så data blev tilgængelig for personalet på en overskuelig måde.
  3. afprøve modulet i udvalgte kliniske afdelinger.
  4. finpudse modulet inden det var klar til udbredelse i alle afdelinger.
Tue Kjølhede

Tue Kjølhede

Chefkonsulent

Odense Universitetshospital, Klinisk Udvikling - Innovation, Forskning & MTV


(+45) 5152 6692
APPFWU01V