Skip til primært indhold

CIMT med i Active Living Borgerfestival

SDU afholder Active Living Borgerfestival på St. Bededag, fredag d. 17. maj kl. 10-14 på naturområdet vest for Campus Odense. Her kan du møde forskellige lokale foreninger, forskere og medarbejdere, der alle kan fortælle om den udvikling, som området gennemgår på nuværende tidspunkt.

OUH er med på dagen og viser forskellige borgerrettede teknologiløsninger – så kom og hør om udviklingen i Odenses nye bydel Campus Odense og bliv klogere på organisationerne, som er en del af området.

I stand 17 kan du komme forbi og se eksempler på sundhedsteknologi, der understøtter patienter og personale i arbejdet med behandling og pleje. Du kan også høre om nye teknologier, som giver fleksibilitet for patienterne (fx monitorering og undersøgelser i eget hjem), og som bidrager til lettere arbejdsgange for personalet.

I stand 9 kan du blive klogere på droners rolle i sundhedsvæsenet i fremtiden, og i tråd med festivalens overskrift er der rig mulighed for at få rørt kroppen med både, løb, fodbold, rugby, quidditch, petanque m.m.

APPFWU01V