Skip til primært indhold

Digital Vision - Sammen om nye grænser

Digital Vision er driftsnært og optaget af at ”fejle hurtigt” ved at afprøve, lære og bære erfaringerne videre i direkte kobling til de daglige arbejdsgange med innovation som blik. Digital Vision understøtter det generelle strategiske arbejde og de konkrete overordnede indsatser for at sikre sammenhæng og gensidig læring.

PROJEKTPERIODE

Start: 1 januar 2025
Slut: 31. december 2027

I Digital Vision (2019-2021) og Digital Vision Krydser Sektorgrænser (2022-2024) var erfaringen, at målrettede indsatser, der kobler strategisk vigtige dagsordener med de daglige arbejdsgange og lokale behov, kan gøre en væsentlig forskel for arbejdsgange, teknologiudnyttelse, personale og patienter.

I denne tredje udgave af Digital Vision videreudvikles tilgangen i en indsats, der har skarpt fokus på kompetenceudvikling, organisering og optimering af arbejdsgange til brug af sundhedsteknologi i det tværsektorielle. Der vil især være fokus på at udvikle generiske arbejdsgange og organisationsformer, der kan bruges på tværs af hospitalsafdelinger og kommuner i tæt koordination med de øvrige indsatser.

Allerede tidligt i programmet vil der være et stort fokus på at udbrede de erfaringer, koncepter og værktøjer, der udvikles undervejs og videreudvikles fra den første og anden version af Digital Vision. Derudover skal de enkelte delprojekter også evalueres med henblik på også at understøtte videndelingen og udbredelse af erfaringer.

ARMS4elderly er et tværsektorielt EU-projekt, der har til formål at undersøge, hvordan beboere på plejehjem eller midlertidige pladser kan undgå at skulle indlægges fysisk på hospitalet i tilfælde af sygdom. Dette gøres ved at udvikle og afprøve innovative telemedicinske løsninger i ældreplejen, der understøtter en ”hjemmeindlæggelse” af borgerne, mens de modtager deres behandling under ansvar fra hospitalet, dette med henblik på at reducere unødvendige hospitalsindlæggelser til gavn for både borgere og sundhedsvæsen.

Læs mere om projektet her.

PARTNERE

  • Geriatrisk Afdeling, Odense Universitetshospital
  • Fælles Akutmodtagelse, Odense Universitetshospital
  • Odense Kommune
Marie Glent-Rolle

Marie Glent-Rolle

Specialkonsulent

Odense Universitetshospital, Klinisk Udvikling - Innovation, Forskning & MTV


2113 6516
Rikke Lyngholm Christensen

Rikke Lyngholm Christensen

Daglig leder

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT). Odense Universitetshospital, Klinisk Udvikling - Innovation, Forskning & MTV


2462 9727
APPFWU01V