Skip til primært indhold

Adjungeret professor forlænget

Anthony Smiths ansættelse som adjungeret professor i telemedicin ved CIMT under Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet er blevet forlænget yderligere fem år til 2024.

Indtil nu har Anthony arbejdet tæt sammen med sundhedsvidenskabelig forskningsgruppeleder i CIMT Jane Clemensen om at udforske mulighederne for telemedicin i både Australien og Danmark. Samarbejdet har resulteret i ni videnskabelige artikler, og under sine besøg i Danmark har Anthony både været involveret i igangværende telemedicinprojekter fx på HC Andersen Børne- og Ungehospital, holdt oplæg for personale og forskere fra OUH og SDU samt deltaget i møder i hele Region Syddanmark.

Fremadrettet fortsætter Anthony sit tætte samarbejde med Jane bl.a. om telemedicin til diabetespatienter.

Mød Anthony i Danmark

Fra den 7. -20. november er Anthony Smith i Danmark, og i den forbindelse skal han bl.a. gæste CIMT-Akademiet, der derfor holder en særudgave den 14. november kl. 14-15.

Temaet for akademiet er Journal of Telemedicine and Telecare, hvor Anthony er redaktør. Fokus vil være på de vigtigste forskningsområder inden for telemedicin pt., og Anthony vil også give gode råd forskere og ph.d.-studerende, som gerne vil publicere i Journal of Telemedicine and Telecare; hvad er et stærkt manuskript, hvad er de typiske fejl m.m.

APPFWU01V