Skip til primært indhold

IT-assistenten i gang igen

IT-assistenten på Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus er nu genåbnet, efter den har været lukket siden december 2020 pga. covid19.

Hos IT-assistenten kan patienter og pårørende med at bruge de forskellige sundheds-apps. IT-assistenten startede som et innovationsprojekt i 2019 og er nu et fast tilbud i Odense og Svendborg.

Frivilligkoordinator på OUH Karina Andersen fortæller om en god oplevelse med en patient, der fik hjælp hos IT-assistenten:

“I dag hjalp vi en ældre kvinde, der havde kæmpet med at få downloadet appen Mit Sygehus gennem længere tid. Hun var meget frustreret og desuden afkræftet pga. sin sygdom. Hun var tilknyttet et længerevarende forløb på OUH og ville rigtig gerne bruge appen til at holde styr på aftaler, diverse informationer mv. Det viste sig, at det bl.a. var udfordringer med hendes Apple-ID, der blokerede for den korrekte brug af appen.

Da vi sagde farvel til hinanden, havde hun et kæmpe smil på ansigtet, og hun udbrød hjerteligt “hvis der ikke var corona, så havde jeg krammet jer!”

IT-assistenten bemandes af frivillige, fx Beth på billedet her:

Lige nu søger IT-assistenten flere frivillige – læs mere om opgaven som frivillig i IT-assistenten her.

ÅBNINGSTIDER I IT-ASSISTENTEN

IT-assistenten i Odense har åbent hver mandag-fredag kl. 9-12 ved indgang 6.

IT-assistenten i Svendborg har åbent hver mandag kl. 10-12 i Atrium.

Tidsbestilling er ikke nødvendig.

APPFWU01V