Skip til primært indhold

MAS-AI i magasinet Medtech Insight

Medtech Insight er et internationalt magasin med base i Storbritannien, og i artiklen bruger de MAS-AI som udgangspunkt for at fortælle, hvorfor evaluering af værdien af AI er kompleks, og hvor vi skal lede efter løsningerne.

Magasinet skriver: “Den øgede udvikling af sundhedsteknologiske løsninger med AI betyder, at evalueringseksperter har en kompleks opgave. En gruppe forskere viser, hvordan en multifacetteret tilgang er nødvendig ved evaluering af AI inden for billeddiagnostik.”

Iben Fasterholdt, ph.d. og evalueringsekspert i CIMT er en af initiativtagerne til udviklingen af MAS-AI og har været primus motor på udviklingen af modellen. Hun er glad for den internationale omtale af modellen: “Jeg mener, at vi med MAS-AI har skabt et holistisk værktøj til evaluering af AI, som bliver helt centralt for sundhedspersonale og beslutningstagere i sundhedsvæsenet i takt med at teknologier med AI kommer til at fylde endnu mere i fremtidens sundhedsvæsen. Men første skridt for at få modellen i anvendelse er jo kendskab til den, og derfor er vi rigtig glade for den internationale omtale”.

Læs artiklen “Why measuring the value of AI in medtech is complex and where solutions lie” here (kræver login).

APPFWU01V