Skip til primært indhold

InnoEvent 2020

I uge 11 dyster 250 odenseanske studerende for 11. år i træk om at finde de bedste og mest innovative løsninger på problemstillinger fra sundhedsvæsenet.

InnoEvent er en årligt tilbagevendende konkurrence, hvor 250 udvalgte studerende fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Syddansk Universitet sammen løser cases fra sundhedsvæsenet.

Temaet i 2020 er ”hjertet”, og de studerende arbejder i løbet af ugen i tværprofessionelle teams, hvor de med sparring fra sundhedsprofessionelle og virksomhedsrepræsentanter skal skabe innovative løsninger inden for fem cases, der alle har forskellige aspekter af hjerterelaterede problematikker som omdrejningspunkt.

Odenses borgmester Peter Rahbek Juel åbner InnoEvent 2020 mandag den 9. marts, og vinderne kåres lørdag den 14. marts efter en intens uge med masser af netværk, nye ideer, smart teknik og løsningsforslag til scenarier fra hverdagen på hospitaler og i kommuner.

SAMARBEJDE PÅ TVÆRS

De studerende arbejder i løbet af ugen i tværfaglige teams, hvor de med sparring fra sundhedsprofessionelle og eksperter på forskellige områder, skal skabe innovative løsninger inden for fem cases.

Lørdag d. 14. marts samles ca. 50 dommere og kårer en vinder fra hver case.

FAKTA OM INNOEVENT

InnoEvent er en særlig odenseansk opfindelse med tæt samarbejde mellem sygehus, kommune og uddannelsesinstitutioner, og det afholdes hvert forår i samarbejde mellem UCL, SDU, OUH, CIMT og Odense Kommune.

InnoEvent er en intens og spændende uge, der giver studerende indblik i sundhedssektorens udfordringer og skaber rammer for udvikling af deres iværksætterevner og -interesse. Kommune og sygehus får nye vinkler og input på de valgte udfordringer. Samt virksomheder kan få nye ideer og skabe et netværk til de studerende.

InnoEvent er skabt i Odense af Odense Universitetshospital og det tidligere Erhvervsakademi Lillebælt. I dag er InnoEvent et registreret koncept og er bl.a. eksporteret til Finland og har også tidligere været afholdt i Spanien.

InnoEvents mission er at skabe innovative løsninger til gavn for patienter og borgere samt bidrage til, at de studerende opnår innovative og entreprenante kompetencer. Da InnoEvent bygger på ideen om, at innovation ikke kan skabes alene, er InnoEvent et mødested, hvor der udvikles løsninger med behov og ekspertise fra alle aktørerne.

APPFWU01V