Skip til primært indhold

Ny adjungeret professor i CIMT

Dr. Anne Snowdon, canadisk professor og videnskabelig direktør, er ansat som adjungeret professor i klinisk supply chain innovation i Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT).

Samarbejdet bygger på Anne Snowdons H-SIMM supply chain maturity tool, som bruges til at analysere supply chains (forsyningskæder) i hospitalsvæsenet. Ved at analysere data og spore produkter, omsorgsprocesser, leverandører m.m. kan værktøjet forudsige det individuelle udbytte for patienten ved en given behandling. Tessa Lind Gjødesen, daglig leder i CMT, ser frem til samarbejdet:

”Anne Snowdon har en rigtig spændende profil for CIMT, fordi hun kombinerer sin sundhedsfaglige baggrund og klinisk indsigt med samfundsvidenskab, ligesom vi gør i CIMT”.

Målet med samarbejdet er at sætte Snowdons forskning i danske rammer og anvende forskningen og modellerne på Odense Universitetshospital (OUH). Den fælles forskning vil fokusere på at validere H-SIMM supply chain maturity tool og arbejde på en forretningsmodel for værktøjet i dansk og skandinavisk sammenhæng.

Derudover vil Anne Snowdon også give forelæsninger og fungere som vejleder for ph.d.-studerende i CIMT.

Anne Snowdon siger:

“Jeg er meget beæret over at få denne mulighed for at samarbejde med så mange dygtige innovatører på Odense Universitetshospital og i CIMT. Sammen kan vi fremme innovation i sundhedsvæsenet og modenhed ift. at arbejde med supply chains i Region Syddanmark, og jeg ser frem til at opbygge et solidt samarbejde med CIMT”.

INAUGURAL SEMINAR

Tiltrædelsesseminaret for Anne Snowdon finder sted i oktober 2019, hvor hun også vil deltage i den årlige Innovationsdag på Odense Universitetshospital (OUH).

APPFWU01V