Skip til primært indhold

Virtuelle Vandhuller november 2021

I november 2021 er det endnu engang tid til en række virtuelle vandhuller, hvor du kan få intellektuel næring og blive inspireret til dit arbejde med sundhedsinnovation.

De virtuelle vandhuller er  en faglig paneldrøftelse, som vi kender dem fra konferencer og lignende – bare i et online møderum. Her mødes et panel af 3-4 personer i 45 minutter og giver deres viden om og erfaring med aktuelle emner inden for sundhedsteknologi og -innovation videre til dig, der ser med.

Denne gang har vi udvidet konceptet, så CIMT er vært for ét virtuelt vandhul og vores søstercentre CAI-X (Centre for Clinical AI) og CCR (Centre for Clinical Robotics) er også værter for ét hver.

CIMT’s virtuelle vandhul “Mange borgere ønsker digitale sundhedstilbud – er vi klar på hospitalet?” finder sted d. 16. november kl. 12.00-12.45. Panelet består af:

  • Iben Hougaard, analyse- og dokumentationschef, Danske Patienter & ViBIS
  • Knud Yderstræde, overlæge,  Steno Diabetes Center Odense OUH
  • Nina Drøjdahl Ryg, projektkoordinator, forsker, Center for klinisk forskning, Sydvestjysk Sygehus

D 18. november kl. 14.00 står CAI-X for vandhullet “Når kunstig intelligens lykkes på de danske hospitaler” og d. 23. november afholder CCR vandhullet “Implementering af hospitalsrobotter – fra OUH i dag til det nye OUH i 2024”.

APPFWU01V