Skip til primært indhold

CIMT-akademiet: Projekter i lyset af corona

Det sidste CIMT-akademi i 2020 afholdes den 1. december 2020 kl. 13.00-14.15. Temaet denne gang er projekter opstået i lyset af Covid-19-pandemien, og i tråd med temaet afholdes akademiet virtuelt.

Akademiet består denne gang af tre oplæg à 15 minutter, hvorefter der er tid til kommentarer og spørgsmål.

Oplægsholderne er:

  • Knud Yderstræde, overlæge, klinisk lektor, ph.d., Endokrinologisk afd. OUH, SDU og Steno Diabetes Center i Odense.
    Knud præsenterer projektet “PRESORT – Cost-efficient pre-screening system for virus infections”, hvor han i samarbejde med DTU og firmaet ATE er ved at udvikle en ny platform til hurtig screening af virusinfektioner.
  • Mette Maria Skjøth, projektansvarlig, ph.d., CIMT.
    Mette Maria fortæller om forskningsprojektet, “Psykosociale følger hos sygeplejersker og jordemødre i forbindelse med COVID-19”. Projektet udføres i samarbejde med Deakin University i Australien, hvor man har udsendt spørgeskema til de 3000 sygeplejersker og jordemødre, der arbejder på Western Health (AU). Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Mette Juel Rothmann, Klinisk sygeplejeforsker, lektor, ph.d., Endokrinologisk Afdeling M, Reumatologisk afd. C og Steno Diabetes Center i Odense.
  • Maja Kjær Rasmussen, projektleder i CIMT og Innovation & MTV på OUH.
    Maja vil fortælle om projektet ”Influenz-er”, som forskningsenheden i CIMT laver i samarbejde med Nordsjællands Hospital og Nordic Healthlab. Projektet skal udvikle et system med virtuelle indlæggelser og telemedicin til håndtering af COVID-19 og kommende pandemier.

Deltag i akademiet den 1. december kl. 13-14.15.

Kontakt Frederik Kristensen på f.k@rsyd.dk, hvis du gerne vil have direkte invitation til CIMT-akademiet i fremtiden.

APPFWU02V