Skip til primært indhold

ACT@Scale

ACT står for Advancing Care Coordination and Telehealth.

PROJEKTPERIODE

Start: marts 2016
Slut: februar 2019

ACT@Scale var et EU-projekt med det primære fokus at promovere og skalere telepsykiatriske services. Ved at vurdere eksisterende løsninger og services hjalp projektet med at forbedre sundhedssektoren i Europa.

Aktiviteterne i Act@Scale afspejlede de områder, som projektet anså som væsentlige, når løsninger og services skulle udrulles i større skala. Disse områder dækkede blandt andet:

  • Aktører og forandringsprocesser
  • Udvælgelse af løsninger og services
  • Bæredygtighed og business cases
  • Borgerens egen rolle

MÅL

Det overordnede mål for ACT@Scale var at identificere, overføre og skalere eksisterende og operationelle tværsektorielle og it-understøttede løsninger.

Målet var, at de fem regioner i projektet tilsammen skulle tilbyde deres regionale løsninger til minimum 75.000 borgere.

RESULTATER

ACT@Scale var det første projekt, der udforskede de organisatoriske og strukturelle processer, der er nødvendige for succesfuldt at implementere telesundhed i stor skala.

Med evidensbaserede henstillinger fra hele Europa til implementering af telesundhed har ACT@Scale leveret en klar metodisk tilgang til forbedring af kvalitet i services, som kan læses i ACT@Scale handbook. Håndbogen giver endvidere et indblik i nogle af de bedste europæiske succeser inden for plejekoordinering og telesundhed, som vi kan fortsætte med at udnytte til fremtidige implementeringer.

EKSTERN FINANSIERING

Projektet blev finansieret af EU's Health Programme.

PARTNERE

ACT@Scale havde 13 europæiske partnere, hvoraf de fem regioner Nordirland, Catalonien, Baskerlandet, Nordholland og Region Syddanmark indgik som aktive skaleringsregioner.

Thea Damkjær Syse

Thea Damkjær Syse

Projektleder

Odense Universitetshospital, Klinisk Udvikling - Innovation, Forskning & MTV


2323 7449
APPFWU02V