Skip til primært indhold

CIMT havde besøg fra Australien

CIMT har haft besøg af Rebecca Bartel, som er Executive Lead for Institute for Healthcare Transformation på Deakin University i Australien. Rebecca er ved at opbygge sit institut og ville gerne høre mere om vores erfaringer.

Rebecca mødte flere forskere og innovationskonsulenter fra CIMT. Kristian Kidholm, samfundsvidenskabelig forskningsleder i CIMT, og Jane Clemensen, sundhedsvidenskabelig forskningsleder i CIMT, fortalte henholdsvis om strategisk arbejde og om brugerinddragelse i sundhedsforsikring, og innovationskonsulent Emilie Nielsen fortalte om OUH’s position i forhold til internationale samarbejder. Endelig talte Rebecca med innovationskonsulent Marie-Louise Krogh om udrulningen af app’en Mit Sygehus.

Rebecca samarbejder med seniorforsker Dorthe Boe Danbjørg om projektet Death over Dinner, som starter på Hæmatologisk afdeling snart. Formålet med projektet at få personalet til at tale om døden med deres nærmeste kollegaer, så de bedre kan hjælpe patienter og deres pårørende til at tale om døden.

APPFWU02V