Skip til primært indhold

Anthony Smith

Anthony Smith er ansat som professor i CIMT fra okt. 2014 – okt. 2024 via midler fra OUH’s Internationaliseringspulje.

Anthony Smith har en særlig profil, da han er uddannet sygeplejerske og har en doktorgrad i medicin. Han er desuden også direktør for Queensland Universitetets Center for Online Sundhed og besidder en omfattende erfaring med telemedicin og medicinsk teknologivurdering.

Anthony har næsten 20 års forskningserfaring med telemedicin til sundhedspersonale og patienter i afsidesliggende dele af Queensland, Australien. Hans forskning koncentrerer sig især om evaluering af muligheden for at implementere telemedicin, omkostningseffektivitet og den diagnostiske nøjagtighed af telemedicin til børn og børnesygdomme.

Derudover er Anthony Smith også chefredaktør hos the Journal of Telemedicine and Telecare og har bidraget til litteraturen om telemedicin med mere end 90 artikler i peer-reviewed tidsskrifter, tre bøger og 12 kapitler i bøger om telemedicin.

SAMARBEJDE MED CIMT

Anthony besøger Danmark en eller to gange om året og underviser bl.a. de studerende på cand.cur. (kandidatuddannelse i sygepleje) og sundhedspersonale i Region Syddanmark, holder oplæg på konferencer om sygepleje og sundhedsteknologi samt fastlægger fælles forskningsprojekter med CIMT-forskere.

Anthony kan desuden fungere som opponent til ph.d.-forsvar.

På videoen nedenfor kan du høre Anthony fortælle om samarbejdet med CIMT.

Video.

APPFWU02V