Forsknings- og evalueringsprojekter
Formålet med denne evaluering var at beskrive en PRO-løsning og samt brugen af denne med udgangspunkt i patienternes og personalets oplevelser på senfølgeklinikkerne på Sygehus Sønderjylland og Odense Universitetshospital.
EDiHTA-projektet er blevet lanceret for at skabe den første fleksible, inkluderende, validerede og brugsklare europæiske MTV-ramme for at nå Technology Readiness Level (TRL) 6-7. Dette vil give mulighed for vurdering af forskellige digitale sundhedsteknologier.
Projektets mål er at etablere en harmoniseret EU-metodologi for EFS for at understøtte evidensgenereringsvejen for udviklere af innovativt medicinsk udstyr.
Formålet er at udføre en omkostningseffektivitetsanalyse på baggrund af et randomiseret kontrolleret studie. I projektet anvendes det nyudviklede redskab MAS-AI til evalueringen. Den økonomiske analyse skal give indblik i de gevinster, der potentielt er for sundhedsvæsenet ved at indføre en digital behandlingsløsning til patienter med depression.
MAS-AI er nu færdigudviklet og næste skridt er derfor at afprøve MAS-AI på to igangværende AI-projekter; MAGIC 2.0 og KRISE, der begge anvender AI inden for det billeddiagnostiske område.
Formålet med evalueringen var at undersøge de kliniske afdelingers oplevelser med den nye arbejdsgang og at undersøge potentielle differentieringer i afdelingernes behov.
Analyse af betydningen af forskelle i ledelse for implementeringsprocessens resultater
Projektet skal teste, hvordan MDIC og EPJ Syd fungerer til modtagelsen af trådløse data fra medicinsk godkendt udstyr.
Analysen af omkostningseffektivitet vil vise, om investeringen i behandling i VR8 giver en samfundsmæssig gevinst på længere sigt ved blandt andet at få patienter i arbejde igen.
Projektet skulle undersøge patienters oplevelse af den stigende brug af videosamtaler mellem patienter og sundhedspersonale på hospitalerne i Region Syddanmark.
Dette ph.d. projekt havde det overordnede formål at blive klogere på, om man kunne forbedre de korte patientforløb under 24 timer.
Dette ph.d.-projekt havde til formål at udvikle, teste og anvende et målrettet symptomskema til evaluering af akutte bivirkninger ved behandling af prostatakræft med strålekanonen MR-Linac.
Formålet med projektet var at evaluere effekten af alarmsystemet SAFE i forhold til patientsikkerhed, patientens tryghed og velvære, samt personalets arbejdsgange på Geriatrisk Afdeling G i Svendborg.
Målet med projektet var at opbygge et partnernetværk på tværs af grænser for innovation og sundhed. Netværket gjorde det lettere for virksomheder at få adgang til og samarbejde med hospitaler og forskningsinstitutioner.
Formålet med projektet var, at personalet skulle opnå erfaringer med brug af Careturner, en automatisk sengebund, i den kliniske hverdag. Det primære fokus var på arbejdsmiljø og tidsforbrug.
Det overordnede formål med afhandlingen var at undersøge implementeringen af teledermoskopi af suspekte hudforandringer i almen praksis i Region Syddanmark.
Formålet med dette projekt var at teste om hjemmebehandling ville fungere for patienter på Afdeling for Medicinske Mavetarmsygdomme på Odense Universitetshospital.
Projektet ville undersøge, om der var potentiale ved virtual reality (VR) til lindring af smerter hos den fødende i den første fase af fødslen.
Projektet skulle sikre, at data kunne sendes sikkert fra medicinske apparater gennem appen Mit Sygehus til den elektroniske patientjournal, hvor personalet kunne tilgå informationen.
Projektets formål var at udvikle og teste, om det via et praksis- og virkelighedsnært VR-miljø var muligt at simulere teknikken til svælgpodning og at undersøge, om VR kunne indgå som supplement til uddannelse.
Projektet ville undersøge, om et besøg på virtuelt museum kan forbedre patienters mentale sundhed og livskvalitet under en indlæggelse
Målet med ImpleMentAll var at udvikle en på samme tid generisk og skræddersyet fremgangsmåde til at implementere eSundhedsløsninger.
Projektet havde til formål at afprøve spørgeskemaer til at indsamle information om patienternes oplevelser (PREM = Patient Reported Experience Measures) for at kunne levere aktuelle data, der skulle understøtte afdelingerne i at forbedre kvaliteten af behandlingen.
Formålet med projektet MAS-AI (Model for ASsessment of Artificial Intelligence) var at udvikle en model, som kunne hjælpe beslutningstagere til at vurdere og udpege AI-teknologier inden for billeddiagnostik.
Formålet med ph.d.-projektet var at undersøge, hvorvidt behandling med trykbølger kunne anvendes som en ny behandling af diabetisk nyresygdom.
Ph.d.-projektet skulle undersøge hvad telemedieret træning betyder i hverdagen for patienter med meget svær KOL og for deres pårørende.
Projektets formål var at undersøge, om en telemedicinsk løsning fremmer brugen af specialiseret rådgivning i forhold til smertelindrende pleje og behandling for patienter på Ærø.
Formålet med projektet var at beskrive evidensbaserede digitale sundhedsteknologier og derved give kliniske afdelinger på regionens somatiske sygehuse information om nye muligheder for at anvende digitale teknologier.
Projektet skulle udpege velfungerende telemedicin ud fra en gennemgang af den videnskabelige litteratur, kontakt med projektledere fra stadigt aktive teknologier og gennemførelse af interviews med nøglepersoner inden for telemedicin i landets fem regioner.
Evalueringen skulle opsamle erfaringerne med brug af video i almen praksis blandt både praktiserende læger, patienter og øvrige samarbejdspartnere.
Projektets formål var at udføre en økonomisk analyse af HEART Intervention, en holistisk intervention til hiv-smittede.
Formålet med den økonomiske vurdering var at afklare, om Aktiv Patientstøtte gav mere sundhed for pengene i både kommuner, stat og regioner.
Målet med denne afhandling var at undersøge metoder til tidlig MTV af innovative teknologier samt udforske værdien af adfærdsdata til at vurdere e-sundhedsløsningers anvendelighed.