Skip til primært indhold

Daglig leder Rikke Lyngholm Christensen

Rikke Lyngholm Christensen er en erfaren chefkonsulent og daglig leder ved Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) på Odense Universitetshospital (OUH).

Rikke Lyngholm Christensen

Rikke har været daglig leder i CIMT siden 2021, hvor hun har haft en central rolle med faglig ledelse af innovationskonsulenter, definering af strategisk retning for CIMT og opbygning af projekter og større indsatser. Hun er medlem af CIMT's forskningsudvalg og bidrager med faglig og strategisk input til ledelser, politiske fora og klynger.

Rikke har over 10 års erfaring som innovationskonsulent i Klinisk Udvikling på OUH, hvor hun har arbejdet med strategisk innovation, udarbejdelse af innovationsstrategier, sagsfremstillinger og udvikling af koncepter inden for strategisk innovation. Rikke har aktivt understøttet innovationschefen og råd samt centre på OUH, og har gennem sit arbejde opbygget en betydelig ekspertise inden for direkte projektledelse, koordinering af EU-projekter og strategisk innovation.

Hun har specialiseret sig i udvikling af innovationsstrategier og har aktivt bidraget til opbygningen af et Innovationsråd på tværs af OUH og Syddansk Universitet. Hendes fokus har været rettet mod udviklings- og forskningsprojekter samt digital kompetenceudvikling hos både personale og patienter for at integrere teknologi i behandlingsforløbet.

Rikke sidder også i Advisory Board for WHINN, i styregruppen for Digital Vision Krydser Sektorgrænser, og er BETA.HEALTH Lead i Region Syddanmark.

Rikke Lyngholm Christensen

Rikke Lyngholm Christensen

Daglig leder

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT). Odense Universitetshospital, Klinisk Udvikling - Innovation, Forskning & MTV


2462 9727
APPFWU01V