RoOS – et ressource- og opgavestyringssystem

RoOS er et ressource- og opgavestyringssystem, der sikrer overblik og styring af opgaveflowet mellem de forskellige personer på en afdeling. I RoOS kan opgaver oprettes automatisk, fx når patienten ankommer, og der kan oprettes specifikke opgaver, som kommunikeres digitalt til afdelingens personale.

MÅL

Målet med projektet var at effektivisere opgavefordelingen i afdelingen og derved nedbringe antallet af forstyrrelser for personalet. Desuden skulle registreringsopgaver håndteres digitalt for derved at frigive personalets tid til vigtigere opgaver.

RESULTATER

Generelt bevirkede systemerne, at personalet oplevede en større ro til deres opgaver. De små interne forstyrrelser personalet imellem blev også færre, når de brugte det digitale opgavestyringssystem.

Opgavestyringssystemet RoOS har vist stor positiv effekt, men det er et så fundamentalt logistisk element, at man ikke kan tage stilling til en eventuel udrulning af det, før den nye struktur for logistik på OUH og på Nyt OUH er besluttet.

Eva Lund

DATO

Start: januar 2015
Slut: december 2016

{:da}Opgavestyring, befordring og registrering af ankomst{:}{:gb}Systems for tasks management, mileage allowance and arrival{:}

PARTNERE

KONTAKT

Eva Lund

Eva Lund

Innovationskonsulent | (+45) 6088 1811 | [email protected]