MySkills

At sikre kontinuitet og systematik i onboarding for nye ansatte og i løbende kompetenceudvikling for fastansatte kan være svært i en travl hverdag på et hospital. Efter implementeringen af appen MyMedCards til kittelkort i Afdelingen for Medicinske Mavetarmsygdomme på Odense Universitetshospital opstod idéen til en viderebygning på projektet.

MÅL

Formålet med projektet MySkills var at udvikle en digital platform i form af en app til introduktionsmateriale, tjeklister og kompetencekort, der kunne skabe en bedre sammenhæng i introduktionsforløbet for nye medarbejdere og være med til at sikre løbende kompetenceudvikling.

Platformen skulle være lettilgængelig og nem at arbejde i for alle ansatte. Ved at arbejde med virksomheden MyMedCards skulle der også sikres en nem måde at tilgå informationer, der allerede lå i appen MyMedCards. MySkills-appen var opbygget som en skabelon, så de enkelte afdelinger selv havde mulighed for at danne relevant indhold for deres ansatte.

Projektet er designet med brugerinddragelse og første prototype gik i luften i februar 2021, men der udvikles løbende på projektet.

MySkills var nomineret til RAP-prisen i 2021.

RESULTATER

Der foreligger endnu ingen evaluering, men meldingerne fra brugerne, både nyansatte og mentorer, har været positive.

PROJEKTPERIODE

Start: november 2019
Slut:

MERE INFO

MySkills hører under MyMedCards, som er en del af Digital Vision.

Læs mere om MySkills hos MyMedCards.

PARTNERE

MySkills gennemføres på Afdelingen for Medicinske Mavetarmsygdomme på Odense Universitetshospital i samarbejde med virksomheden MyMedCards.

KONTAKT

Rikke Lyngholm Christensen

Rikke Lyngholm Christensen

Daglig leder | (+45) 2462 9727 | [email protected]