e-Patient

Forskning og undersøgelser gennemført på OUH har vist, at patienter mangler overblik over eget behandlingsforløb. De oplever bl.a. problemer med, hvad der skal ske og hvornår, hvad patienten selv skal gøre og hvorfor, samt sammenhæng mellem forskellige behandlinger og undersøgelser i ét forløb.

Dette har direkte konsekvenser for både patienttilfredshed, patientsikkerhed og sygehusenes ressourceforbrug.

Derfor ønsker projekt e-Patient at udvikle en digital platform, som skal give patienter bedre overblik og mere målrettet information om deres behandlingsforløb og hvad der forventes af dem i behandlingsforløbet.

MÅL

Formålet med e-Patient er at udforske digitale løsningsmodeller til at give patienterne et bedre overblik over deres sygdomsforløb og bedre informations- og kommunikationsmuligheder.

Derfor er formålet med e-Patient at udvikle nye, skalerbare koncepter for digital patientforberedelse og -kommunikation. I alt er 6-8 koncepter fordelt på forskellige patientkategorier og sygdomsforløb planlagt til udvikling i projektet.

RESULTATER

e-Patient har resulteret i 6 koncepter, 55 workshops og 25 testforløb samt et gennemført kommercialiseringsspor. Se alle koncepterne i projektet.

Lisbeth Thisted Andersen

PROJEKTPERIODE

Start: januar 2016
Slut: december 2017

LÆS MERE

Læs mere om e-Patient på projektets officielle hjemmeside

Logo for e-patient

EKSTERN FINANSIERING

,

KONTAKT

Rikke Lyngholm Hansen-Christensen

Rikke Lyngholm Hansen-Christensen

Innovationskonsulent | (+45) 2462 9727 | [email protected]