Ronald Dixon, adjungeret lektor

ronald

Læge og master i Klinisk neuropsykologi.
Grundlægger og direktør af “MGH Virtual Visits” på Massachusetts General Hospital (MGH) i Boston, USA.
Leder af “Clinical Affairs” hos firmaet Onduo LCC.
Leder af “Point of Care testing and Clinical Innovationat” ved Center for the Integration of Medicine and Innovative Technology.

Besøg Ron’s LinkedIn-profil.

Skriv til Ronald Dixon

Ronald Dixon er skaberen og designeren af “The Kiosk Healthcare Delivery Systems”, som er i drift i to forskellige sundhedssystemer i Singapore med flere end 30.000 patienttræfninger. “The Kiosk” er en samarbejdsindsats mellem sundhedspleje og biomedicinsk ingeniørarbejde, som har resulteret i en anordning, som automatiserer uddelingen af almindelige primære plejetjenester som eks. målinger af livstegn. “The Kiosk” integrerer derudover også målingerne i personlige påfølgninger til kroniske sygdomme. F.eks. kan patienter med diabetes tjekke ind ved “the kiosk”, og på denne måde er de i stand til at få målt blodtryk og A1C niveau uden at bruge personalet. Testene er integrerede i anordningen og check-in er automatisere, hvilket letter arbejdsbyrden for personalet og gør, at de kan bruge tiden på behandlinger, hvor en personlig relation er nødvendig.

Ronald mener, at blandingen af teknologi og patientpleje er rodfæstet i et stærkt forhold mellem patienter, plejere og sundhedssystemer.

Ud over sine andre stillinger, er Ron også lektor og mentor for medicinstuderende og praktikanter, der er interesserede i implementering af teknologi i ambulante praksisser ved Harvard Medical School.

Samarbejde med Center for Innovativ Medicinsk Teknologi og OUH

Kombinationen af Ronalds baggrund som MD og hans store interesse og erfaring med tilpasning og anvendelse af klinisk telemedicin gør ham til en ideel partner for CIMT og OUH.

Samarbejdet har specielt fokus på Ronalds arbejde med telemedicin set fra et praktisk perspektiv, og hvordan man flytter telemedicinprojekter fra pilotprojekt til klinisk praksis. Målet er at samarbejde om at identificere, udvælge og evaluere hensigtsmæssige værktøjer og strategier for tilpasning og skalering af telesundhedsteknologi med et øje på forbedret patientoplevelser og -resultater, såvel som forbedrede forhold for hospitalspersonalet. Vi vil også kvalificere teknikker, der er mest effektive i overvindelsen a kulturelle og motivationsbarrierer ved tilpasning og implementering.

Det forventes, at Ronald Dixon vil besøge Odense flere gange for at:

  • holde forelæsninger for relevante kandidat- og ph.d.-studerende
  • give præsentationer ved konferencer for sundhedsteknologi og klinisk praksis arrangeret af CIMT
  • definere forskellige forskningsprojekter, der leder til publikationer i samarbejde med relevante forskere fra OUH og SDU
  • tilbyde forelæsninger for klinisk personale i Region Syddanmark
  • formidle udveksling af studerende og post docs

Ronald Dixon besøgte Odense for første gang i oktober 2016, hvor hans indtrædelsesseminar blev afholdt.

Hør Ronald fortælle om sine erfaringer med sundhedsinnovation i disse videoer fra bigthink.com