Om hjemmesiden

Hjemmesiden cimt.dk tjener som præsentationsvindue for Center for Innovativ Medicinsk Teknologi.

På hjemmesiden kan du finde

BRUG AF HJEMMESIDEN

Hjemmesiden cimt.dk er underlagt gældende dansk ret, men derudover gælder følgende betingelser for brug af hjemmesiden:

Al tekst, illustrationer og fotos på hjemmesiden tilhører CIMT og må ikke på nogen måde misbruges. Det må heller ikke videresælges, anvendes i annoncer eller på anden måde bruges kommercielt. Indholdet på hjemmesiden må ikke ændres indholdsmæssigt eller teknisk uden CIMT’s skriftlige samtykke.

De hjemmesider, som cimt.dk er forbundet til via links, er ikke under vores kontrol, og vi er ikke ansvarlige for indholdet på de hjemmesider eller for de links, som de hjemmesider indeholder.

Brugen af denne hjemmeside sker på brugerens eget ansvar. Der tages forbehold for fejl, ændringer eller manglende opdatering af informationerne. CIMT fraskriver sig ethvert ansvar for skade på programmer og udstyr, fx som følge af virus, som skyldes brug af denne hjemmeside.

Denne hjemmeside indeholder billeder og videoer af genkendelige personer. Personer, som er på billeder eller video på hjemmesiden, kan skrive til [email protected], hvis det ønskes fjernet.

NYHEDSBREV

Du kan tilmelde dig CIMT’s nyhedsbrev via formularen på forsiden.

Nyhedsbrevet udkommer ca. en gang hvert kvartal og indeholder nyt om forskning, innovationsprojekter, events m.m. Nyhedsbrevet sendes via mail. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet via linket nederst i nyhedsbrevet eller ved at skrive til [email protected].

Nyhedsbrevet administreres via Mailchimp, som vi har en databehandleraftale med. Den eneste information, du opgiver ved tilmelding er dit navn og din mailadresse.