Ny adjungeret professor i CIMT

Dr. Anne Snowdon, canadisk professor og videnskabelig direktør, er ansat som adjungeret professor i klinisk supply chain innovation i Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT).

Samarbejdet bygger på Anne Snowdons H-SIMM supply chain maturity tool, som bruges til at analysere supply chains (forsyningskæder) i hospitalsvæsenet. Ved at analysere data og spore produkter, omsorgsprocesser, leverandører m.m. kan værktøjet forudsige det individuelle udbytte for patienten ved en given behandling.

Anne Snowdon

Anne Snowdon

Tessa Lind Gjødesen, daglig leder i CMT, ser frem til samarbejdet:

”Anne Snowdon har en rigtig spændende profil for CIMT, fordi hun kombinerer sin sundhedsfaglige baggrund og klinisk indsigt med samfundsvidenskab, ligesom vi gør i CIMT”.

Målet med samarbejdet er at sætte Snowdons forskning i danske rammer og anvende forskningen og modellerne på Odense Universitetshospital (OUH). Den fælles forskning vil fokusere på at validere H-SIMM supply chain maturity tool og arbejde på en forretningsmodel for værktøjet i dansk og skandinavisk sammenhæng.

Derudover vil Anne Snowdon også give forelæsninger og fungere som vejleder for ph.d.-studerende i CIMT.

Anne Snowdon siger:

“Jeg er meget beæret over at få denne mulighed for at samarbejde med så mange dygtige innovatører på Odense Universitetshospital og i CIMT. Sammen kan vi fremme innovation i sundhedsvæsenet og modenhed ift. at arbejde med supply chains i Region Syddanmark, og jeg ser frem til at opbygge et solidt samarbejde med CIMT”.

HØR MERE

For yderligere information kontakt daglig leder i CIMT Tessa Lind Gjødesen på mail [email protected] eller tlf.:  +45 2916 0324

Læs mere om Anne Snowdon.

INAUGURAL SEMINAR

Tiltrædelsesseminaret for Anne Snowdon finder sted i oktober 2019, hvor hun også vil deltage i den årlige Innovationsdag på Odense Universitetshospital (OUH).