Netværk og samarbejde er en del af vores DNA

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) er i sin natur skabt til samarbejde og netværk pga. den tætte tilknytning mellem universitet og hospital.

CIMT koordinerer og faciliterer samarbejde om sundhedsinnovation og med relevante virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner i Odense og i Region Syddanmark.

Derudover har vi tæt kontakt til diverse regionale klynger for innovation, sundhed, velfærdsteknologi, offentlig-private partnerskaber osv. Vi samarbejder også med nationale samarbejdspartnere og -miljøer som Welfare Tech, Healthcare Denmark, Digitaliseringsstyrelsen, Sundheds- og Ældreministeriet og MedCom.

CIMT har et stærkt internationalt netværk og er en anerkendt samarbejdspartner og projektleder på internationale projekter.

Vi er altid på udkig efter at etablere nye samarbejder med private virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner m.fl., så hold dig ikke tilbage!

CIMT-AKADEMIET

CIMT-Akademiet er et forum for vidensdeling for forskere, klinikere og andre med tilknytning til CIMT eller særlig interesse for innovation og teknologi i sundhedssektoren.

Læs mere om CIMT-Akademiet.

Kontakt forskningsleder Kristian Kidholm, hvis du gerne vil inviteres til CIMT-Akademiet.

CIMT SOM SAMARBEJDSPARTNER: