Netværk og samarbejde er en del af vores DNA

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) er i sin natur skabt til samarbejde og netværk pga. den tætte tilknytning mellem universitet og hospital.

CIMT koordinerer og faciliterer samarbejde om sundhedsinnovation og med relevante virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner i Odense og i Region Syddanmark.

Derudover har vi tæt kontakt til diverse regionale klynger for innovation, sundhed, velfærdsteknologi, offentlig-private partnerskaber osv. Vi samarbejder også med nationale samarbejdspartnere og -miljøer som Welfare Tech, Healthcare Denmark, Digitaliseringsstyrelsen, Sundheds- og Ældreministeriet og MedCom.

CIMT har et stærkt internationalt netværk og er en anerkendt samarbejdspartner og projektleder på internationale projekter.

Vi er altid på udkig efter at etablere nye samarbejder med private virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner m.fl., så hold dig ikke tilbage!

CIMT SOM SAMARBEJDSPARTNER:

CIMT AKADEMIET

CIMT Akademiet er et forum for vidensdeling for forskere, klinikere og andre med tilknytning til CIMT eller særlig interesse for innovation og teknologi i sundhedssektoren.

CIMT Akademiet afholdes den første tirsdag hver måned kl. 13-14.30 på OUH.

Se oversigt over oplægsholdere februar-juni 2018.

Kontakt Kristian Kidholm eller Mette Maria Skjøth, hvis du gerne vil inviteres til CIMT Akademiet.

CoLab Odense

CoLab Odense er en del af OUH Innovation og derved af CIMT. CoLab faciliterer samarbejde mellem sundhedsvæsenet og private virksomheder, der arbejder med velfærds- og sundhedsteknologi for at udvikle og teste de bedste løsninger til behandling og pleje af borgeren i eget hjem.

CoLab arbejder for at styrke samarbejdet på tværs af hospitaler og kommuner. Fokus er på de behov og udfordringer, der opstår i patientforløb, som krydser sektorer.

CoLab Odense tilbyder bl.a.

  • Samarbejde på tværs af sektorer i sundhedsvæsenet
  • Projektledelse
  • Mulighed for at teste teknologier i tæt samarbejde med praksis
  • Netværk i sundhedsvæsenet og blandt virksomheder

Læs mere om CoLab Odense.

CO_Odense_Logo_B png