Netværk og samarbejde er en del af vores DNA

Center for Innovativ Medicinsk Teknologi (CIMT) er i sin natur skabt til samarbejde og netværk pga. den tætte tilknytning mellem universitet og hospital.

CIMT koordinerer og faciliterer samarbejde om sundhedsinnovation og med relevante virksomheder, kommuner og uddannelsesinstitutioner i Odense og i Region Syddanmark.

Derudover har vi tæt kontakt til diverse regionale klynger for innovation, sundhed, velfærdsteknologi, offentlig-private partnerskaber osv. Vi samarbejder også med nationale samarbejdspartnere og -miljøer som Welfare Tech, Healthcare Denmark, Digitaliseringsstyrelsen, Sundheds- og Ældreministeriet og MedCom.

CIMT har et stærkt internationalt netværk og er en anerkendt samarbejdspartner og projektleder på internationale projekter.

Vi er altid på udkig efter at etablere nye samarbejder med private virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner m.fl., så hold dig ikke tilbage!

TILKNYTTEDE CENTRE

CIMT arbejder tæt sammen med de to andre forsknings- og innovationscentre, som er oprettet på tværs af OUH og SDU; Centre for Clinical Artificial Intelligence (CAI-X) og Centre for Clinical Robotics (CCR).

Læs mere om centrene her.

CAI-X logo        CCR logo

CIMT SOM SAMARBEJDSPARTNER: