Mette Maria Skjøth

_MG_7109_print_web

Projektansvarlig, Post Doc, PhD, HD(O), RN
Center for Innovativ Medicinsk Teknologi
IST – Danish Centre for Health Economics, DaCHE

Se Mette Maria Skjøths publikationer

Kontakt Mette Maria

Mette Maria er projektansvarlig i CIMT og beskæftiger sig med projektledelse, koordinering, strategisk planlægning og udførelse af nationale og internationale forsknings- og udviklingsprojekter indenfor området eHealth. Hun er bl.a. forskningsansvarlig i EU-projektet ImpleMentAll.

Mette Marias projekter medfører ofte internationalt samarbejde, og hun har et stort internationalt netværk inden for eHealth, ledelse og forskning samt et tæt samarbejde med Udenrigsministeriet.

Hendes forskning har især fokus på tiltag, der sikrer sammenhængende patientforløb, højere kvalitet i plejen og behandlingen, bedre oplevelse for patienter og pårørende samt optimering af arbejdsgange. Med sin baggrund som sygeplejerske har Mette Maria stor indsigt i hverdagen for det kliniske personale.

Mette Maria er initiativtager til InnoEvent, der er et årligt event, hvor studerende konkurrerer om at udvikle innovative løsninger til sundhedssektoren. InnoEvent afholdes i samarbejde med Erhvervsakademiet Lillebælt, University College Lillebælt og SDU. Hun står også bag konceptet CIMT Akademiet, som er et tværfagligt netværk med fokus på at udbrede velfærdteknologiske løsninger, forskning og udvikling.

Ph.d.-studerende