august, 2019

201912aug(aug 12)9:00 am16(aug 16)4:00 pmFeaturedPh.d.-kursus "Research methods in innovation processes for digital health technology”9:00 am - 4:00 pm (16)

Event Details

CIMT og Transatlantic Telehealth Research Network (TTRN) er værter for et internationalt ph.d.-kursus på OUH/SDU den 12.-16. august 2019.

Kurset har titlen ”Research methods in innovation processes for digital health technology” og har som mål at give deltagerne indblik i de forskningsmetoder, som bruges i de forskellige faser af en innovationsproces for digitale sundhedsteknologier som telemedicin, mHealth, apps, videokonsultation, Artificial Intelligence mv.

Temaerne i løbet af de fem dage er: Introduktion til faserne i innovationsprocessen, forskningsmetoder i design af digitale sundhedsteknologier, vurdering af værdien af digitale sundhedsteknologier, i implementering samt diskussion af brugen af forskningsmetoder i de studerendes ph.d.-projekter. Underviserne er tværfagligt sammensat fra samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab og ingeniørvidenskab. Som en del af kurset vil de studerende møde læger og sygeplejersker, som er involveret udvikling og implementering af forskellige telemedicinske teknologier på Odense Universitetshospital.

Kurset er gratis for studerende fra det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på SDU.
Prisen for andre studerende er 2.300 kr. (360 US$).

Se hvordan du ansøger om at komme med på kurset i folderen her, hvor du også kan læse mere om både baggrunden og indholdet i kurset:

Læs den officielle folder for ph.d.-kurset her.

Time

12 (Monday) 9:00 am - 16 (Friday) 4:00 pm

Location

OUH, Lokale 4, Indgang 93

Kløvervænget 6, 5000 Odense C