september, 2021

202122sep9:15 am4:15 pmFeaturedKonference: Digital transformation af sundhedsvæsenet – hvordan finder vi balancen?9:15 am - 4:15 pm

Event Details

Om konferencen:
Digitale sundhedsteknologier som videokommunikation med patienter, apps med information om behandlingsforløb og hjemmemonitorering via digitalt måleudstyr er i de seneste år for alvor kommet ind i det danske sundhedsvæsen, og Danmark er førende på dette område internationalt.
Den digitale transformation af sundhedsvæsenet afspejler en politisk målsætning, og corona-pandemien satte for alvor gang i denne udvikling, så vi har set en stor vækst i digitale sundhedstilbud og især virtuelle patientkontakter  det seneste år.
Konferencen undersøger denne udvikling i digitale sundhedstilbud gennem oplæg fra forskere fra bl.a. almen praksis, hospital og psykiatrien, og præsenterer eksempler på nye teknologier, som er på vej ind i sundhedsvæsenet rundt om i landet. Til slut drøfter et panel af bl.a. politikere, sundhedsprofessionelle og patientforeninger deres perspektiver på fremtidens digitale sundhedsvæsen, og hvordan vi rammer en god balance mellem digitale tilbud til dem, der kan og vil – og adgang til behandling af høj kvalitet for de borgere, som ikke er “digitale”.
Konferencen tager også udgangspunkt i Odense Universitetshospitals målsætning om at sætte ”Patienten først”, og vi har derfor inviteret et panel af borgere og patienter til at deltage i konferencen og stille spørgsmål og give deres perspektiv på de præsenterede emner.
Se programmet for konferencen her

 

Konferencen er en del af WHINN, Week of Health and Innovation, så registreringen til konferencen giver også adgang til andre events og det fælles udstillingsområde.
Prisen for en dagsbillet til WHINN er 179 kr (inkl. moms).
Tilmeld dig her (tilmelding foregår via www. whinn.dk)

 

Time

(Wednesday) 9:15 am - 4:15 pm

Location

Forskerparken, Odense

Forskerparken 10, 5230 Odense M