Anne Snowdon

Anne Snowdon

Professor i strategi og iværksætteri med en baggrund i sygepleje, direktør for klinisk forskning i HIMSS Analytics, formand i World Health Innovation Network, videnskabelig direktør for SCAN Health

Besøg Anne Snowdons profil på LinkedIn

Anne Snowdon er tilknyttet CIMT som adjungeret professor i klinisk supply chain innovation i perioden maj 2019 til april 2024.

Samarbejdet bygger på Anne Snowdons evalueringsværktøj “Clinically Integrated Supply Outcomes Model (CISOM)”. Modellen er et såkaldt maturity tool, som bruges til at analysere organisationers modenhed på bestemte områder – i dette tilfælde inden for supply chains (forsyningskæder).

Værktøjet har fokus på patientsikkerhed og ved at analysere data og spore produkter, omsorgsprocesser, leverandører m.m. er det hensigten at koble kliniske data med anvendelsen af interventioner (fx implantater eller medicin) for at kunne forudsige/spore ændringer hos patienterne. Kort sagt handler det om at analysere forsyningskæder på både mennesker og produkter; at se på data om “hvilken medarbejder/patient + hvilket produkt/medicin + hvornår/hvor” for at få bedre indsigt i processer og kliniske outcomes på hospitaler som OUH.

Målet med samarbejdet er at sætte Snowdons forskning i danske rammer og være med til at udvikle og evaluere en fælles model på området. Samarbejdet vil fokusere på at validere CISOM supply chain maturity tool ved at afprøve modellen på OUH’s afdelinger og processer, og dermed bidrage med input til den videre udvikling af modellen og fælles forskning mellem Anne og CIMT.

Derudover vil Anne Snowdon også give forelæsninger og fungere som vejleder for ph.d.-studerende på OUH og SDU.

OM ANNE SNOWDON

Anne Snowdon er professor of strategy and entrepreneurship på University of Windsor, direktør for klinisk forskning i HIMSS Analytics, akademisk formand for World Health Innovation Network (WIN) og videnskabelig direktør i SCAN Health – en international platform til  vidensdeling blåstemplet af det canadiske Networks of Centres of Excellence. SCAN Health samarbejder med partnere fra industri, universiteter, sundhedsvæsen og regering for at fremme supply chain infrastrukturen i sundhedssektoren. Anne har en baggrund som sygeplejerske, sygeplejefaglig leder i hospitalsvæsenet og entreprenør og har i dag flere patenter på opfindelser med afsæt i hendes viden fra sundhedsvæsenet.

Hun er næstformand for Board of Directors for Alberta Innovates, bestyrelsesmedlem i Ontario Centres of Excellence og er udpeget til Health Futures Council for Arizona State University.

Snowdon leder mere end 15 initiativer om innovationsforskning i syv canadiske provinser, som samarbejder med regering, sundhedsfaglige, private virksomheder og fonde. Hun har udgivet mere end 140 forskningsartikler og cases og har modtaget over DKK 100 mio. i forskningsstøtte.