ACT@Scale

ACT@Scale var et EU-projekt med det primære fokus at promovere og skalere telepsykiatriske services. Ved at vurdere eksisterende løsninger og services hjalp projektet med at forbedre sundhedssektoren i Europa.

ACT står for Advancing Care Coordination and Telehealth.

Aktiviteterne i Act@Scale afspejlede de områder, som projektet anså som væsentlige, når løsninger og services skulle udrulles i større skala. Disse områder dækkede blandt andet:

  • Aktører og forandringsprocesser
  • Udvælgelse af løsninger og services
  • Bæredygtighed og business cases
  • Borgerens egen rolle

MÅL

Det overordnede mål for ACT@Scale var at identificere, overføre og skalere eksisterende og operationelle tværsektorielle og it-understøttede løsninger.

Målet var, at de fem regioner i projektet tilsammen skulle tilbyde deres regionale løsninger til minimum 75.000 borgere.

RESULTATER

ACT@Scale var det første projekt, der udforskede de organisatoriske og strukturelle processer, der er nødvendige for succesfuldt at implementere telesundhed i stor skala.

Med evidensbaserede henstillinger fra hele Europa til implementering af telesundhed har ACT@Scale leveret en klar metodisk tilgang til forbedring af kvalitet i services, som kan læses i ACT@Scale handbook. Håndbogen giver endvidere et indblik i nogle af de bedste europæiske succeser inden for plejekoordinering og telesundhed, som vi kan fortsætte med at udnytte til fremtidige implementeringer.

EKSTERN FINANSIERING

PROJEKTPERIODE

Start: marts 2016
Slut: februar 2019

LÆS MERE

Læs mere om projektet på den officielle hjemmeside.

Læs projektets håndbog.

Logo for Act at Scale

PARTNERE

ACT@Scale havde 13 europæiske partnere, hvoraf de fem regioner Nordirland, Catalonien, Baskerlandet, Nordholland og Region Syddanmark indgik som aktive skaleringsregioner.

KONTAKT

Thea Damkjær Syse

Thea Damkjær Syse

Innovationskonsulent | (+45) 2323 7449 | [email protected]