– Konference 2016: The True Story: Telemedicin i storskala i Danmark – hvad siger forskningen?

billede-05-10-2016-15-48-40CIMTs telemedicinkonference anno 2016 blev afholdt d. 5. oktober 2016 på Odense Congress Centre som en del af WHINN (Week of Health and Innovation) i Odense.

Konferencen var en stor succes med godt 120 deltagere, som alle bidrog aktivt på dagen med feedback og spørgsmål til oplægsholdere og paneldeltagere.

Programmet bestod af to dele; en formiddag med fokus på de tre storskala-projekter KiH, Telemedicinsk Sårbehandling og Telecare Nord og den læring vedr. forskningsmetoder og implementeringsmodeller, der kan drages fra projekterne samt en eftermiddag, hvor seks igangværende telemedicinprojekter med positive foreløbige resultater blev præsenteret og fik feedback fra et panel af beslutningstagere samt deltagerne i salen.

Læs en kort artikel om konferencen på OUHs hjemmeside.

Se programmet for dagen her

Se deltagerlisten fra konferencen her

Præsentationerne fra dagen er nu tilgængelige og kan hentes her:

 

Spørgsmål og henvendelser vedr. konferencen kan sendes til

HIMSS Turkey 2014 - Day 1

Lea Bohn
Konferenceansvarlig i CIMT
lea.bohn@rsyd.dk.

 

 

 


WHINN Logo_noyearKonferencen var en del af WHINN 2016 i Odense. WHINN står for Week of Health and Innovation, som er en sundheds- og innovationsfestival, som blev afholdt i Odense for første gang i 2015.

WHINN-ugen består af en lang række nationale og internationale konferencer, netværksevents, tre dages udstilling, et internationalt matchmaking event, et socialt event onsdag aften, virksomhedsbesøg og meget mere. WHINN 2016 afholdtes i Odense i uge 40, fra d. 4.-7. oktober og tiltrak mere end 1300 besøgende til Odense, hvoraf langt størstedelen deltog i mere end ét event.

Læs mere: www.whinn.dk

 

Permanent link til denne artikel: http://cimt.dk/konference2016/