↑ Tilbage til Events

CIMT-Akademiet (for ansatte og forskere i CIMT)

CIMT-Akademiet er et månedligt event for ansatte (både klinikere og konsulenter) og forskere på OUH og SDU med tilknytning til CIMT.

Formålet med akademiet er at styrke vidensdeling og kompetenceudvikling for CIMTs personale og netværk samt at kvalificere og styrke centrets projekter via tværfaglig sparring. Det er desuden håbet, at CIMT-Akademiet vil medvirke til at øge samarbejdet på tværs i CIMT, især mellem klinisk personale på OUH, forskere på SDU samt projektledere og konsulenter hos både OUH og SDU.

Emnerne præsenteret og diskuteret på Akademiet har til desuden til formål at inspirere til nye projekter og løsninger, samt at styrke netværket i og omkring CIMT.

 

CIMT-Akademiet afholdes den første torsdag i hver måned og har fokus på en lang række forskellige emner, fx nye teknologier, metoder til at arbejde med forskning og implementering, konkrete innovations- og forskningsprojekter etc.

Forslag til emner og oplægsholdere kan sendes til: Forskningsleder Kristian Kidholm eller projektleder Mette Maria Skjøth.

Se listen af planlagte emner for 2017 her.

 

Præsentationer fra tidligere CIMT-Akademier kan ses her:

2. marts – Janne Buck, MTV-konsulent, Videncentret, OUH/SDU: Nye redskaber til litteratursøgning – en update

2. februar – Anders Stengaard Sørensen, Lektor, MMMi SDU: Robotassisteret træning og sensorteknologi.

5. januar – Robin Kok, videnskabelig assistent, SDU: Psykologisk forskning i telemedicin og eHealth – en oversigt

Permanent link til denne artikel: http://cimt.dk/events/cimt-akademiet/